Elin Hörnkvist

- Lagom är bäst

God natt

Publicerad 2012-08-30 23:18:57 i

Imorgon blir det roadtrip! En sväng till hudiksvall står på schemat, Krille ska kolla/köpa bil :)

Har två "vänner" i sängen, Doris ligger på min mage och morrar åt lillkisse som inte fattar nånting :p Haha nu försvann Doris och lillkisse tog över hennes plats och nosar som en tokig!

Nu ska jag sluta surra och gosa med bebiskisse :)

P.S. tummen ner för att jag inte fått sova med Niklas på hela veckan och att jag saknar han som tusan just nu! D.S.

God "morgon"

Publicerad 2012-08-30 11:57:52 i

Ojisses vad klockan är mycke. Här ligger vi i sängen och är nyvakna :p

Neo vakna vid halv åtta och låg å surra till nio, då tog jag han till min säng och vi somna om till nu haha

Han har också snörvlat precis som sin mamma, så vi behövde nog lite sömn :)

snékisse

Publicerad 2012-08-30 03:20:21 i

Har skaffat oss en jätte söt liten kissebebis, eftersom vi ska he bort sotis så skaffade vi en ny kompis till doris :)

Zombie heter han från ursprung, men redan när vi köpte Doris så ville jag att min kisse skulle heta Dumper, men Doris va ju en tjej. Så nu mer heter han Dumper.

Haha, han är lite mongo. vakna för en stund sen av att han slicka mig på armbågen :s helt utan anledning :p sen nu va han och busa under täcket och då slicka han mig på skinkan, se börja han bita också haha

Men han är så mysig och sover i ens famn på natten :)

Nu ska vi sova vidare jag och Dumper, god natt!

Barnvagn

Publicerad 2012-08-26 16:50:44 i Allmänt,

Igår fick Neo sin sittvagn av sin mormor och morfar =) Den är sååå fin! Både han och jag älskar den.
Det blev en Crescent, en beige en, jätte opraktiskt men snyggt!
 
Det va inte tänkt att vi skulle köpa den redan, det skulle bli efter vintern, men dom va på rea bara igår så det blev en ändå. Men jag klagar inte! Älskar vagnar, skulle kunna shoppa lös en hel dag bara på vagnar (om jag bara hade pengar och plats till dom) Men vi va ju såklart tvugna att inviga den igår, så det blev en prommis till syster Therésze.
 
Neo fick sig sin första tjongableng igår, han och hans kusin kom inte riktigt överrens. Det slutade med 2 prickar i pannan, 2 fartränder på ena sidan huvudet och 1 på andra sidan, stackarn! Men efter lite mys med moster och gnöl så var det bra igen :) 
 
Ingen som vet nån som bor på landet och skulle kunna ta en katt? annars måste vi tvyärr avliva han. Han har fått för sig att börja bajsa i sängen om vi inte släpper ut han direkt han ätit klart. Förstår inte varför han börjat med det, kattlådan är helt ren och sängkläderna också så de kan inte va dom som luktar konstigt. Så han skulle behöva komma nånstans där han får/kan va ute 24/7. Det är som att han vägrar bajsa inomhus, och om vi inte släpper ut han när han är nödig så strejkar han och bajsar i sängen för att hämnas eller nått. Skit drygt! 
 
Här är iaf vagnen :)

vuxen?!

Publicerad 2012-08-24 21:36:15 i

Sen när tyckte jag att ett helt okej fredagsnöje är att följa med syster till umeå och storhandla?! :o Sen dessutom längta tills Neo somnar så man får sitta i sin ensamhet i soffan och ha fredagsmys :o inte riktigt okej!

Fast jag trivs som fisken i vattnet att va helt ensam en fredagkväll faktiskt :p haha, hade det varit förut så skulle jag fått panik om jag va hemma innan klockan slagit tolv på helgen.

Men lite mysigt skulle de varit om Niklas va hemma, men vi får köra på lördagsmys istället :)

Ska dra mig mot soffan och godiset nu och hoppas på att Neo sover snart :) men det ser lovande ut.

pöössN

egentid

Publicerad 2012-08-23 22:41:12 i

Niklas jobbar, Neo somna halv nio och Sofia har gåtthem, så vad gör man nu då? :p

Är inte direkt van att ha sån här ensamtid helt för mig själv på kvällarna, det är som så ensamt på nå vis. Men måste erkänna att det är himla skönt, skulle bara varit nånting att se på tv :)

Ska slappa vidare i soffan en stund innan sängen ropar, haaadéé!

19/8-12

Publicerad 2012-08-19 21:15:51 i Allmänt,

Nu fick jag tid över för lite bloggande igen.
 
Neo ligger i sängen och surrar med spöket Laban och blåbärspajen är i ungen, mumma!
 
Idag har det varit en lite sådär höstkylig dag, när solen kom fram var det varmt men när det blåste och solen försvann blev det skit kallt! Lite tråkigt att det redan är höst, vill verkligen inte har vinter än :/
 
Var på loppis idag och fyndade lite kläder åt Neo och en sommar/gåpåstan vagn, en vagn som jag hade planerat att köpa till nästa sommar. Tur den är liten att förvara då vi inte har nått förråd eller liknande. Som vanligt så fick man inte betala ett endaste öre för nånting eftersom att mamma va med. Tack mamma, du är bäst! <3
 
Neo upptäcker mer och mer för varje dag som går. Idag hittade han sin spegelbild och började surra med den, sen blev han helt såld på en colaflaska :P 
 
Nu blir det mys med Niklas och blåbärspaj i soffan. hade bäst!
 
(kommer upp ett inlägg från mobilen med massa bilder strax)
 
 
 

kort update

Publicerad 2012-08-17 08:55:16 i

Kan ju passa på att köra en kort update om hur läget är,.
Ligger för tillfället på en madrass i mampaps friggebod och lyssnar på när Neo pratar med sina leksaker i vagnen. Har tillbringat natten här. ÄNTLIGEN har sommarvärmen kommit, synd bara att det blev så sent. Men mig gör det inget som ändå bara går hemma på dagarna :)

Våran storkille sitter själv nåra sekunder, så nu övar vi på för fullt med det om dagarna. Sen så har han ju hunnit växa ut strl 62 också, så nu äre 68 som gäller. Huga vad fort tiden går!

Och snart fyller man 21, huvva så gammal jag blivit! Det senaste året har bara rusat iväg med flytt, graviditet, barnafödade och bebismys. Snart bott i egen lägenhet 1 år :o

Nu är Neo och hans leksaker osams, får fortsätta senare, då kommer bilder också. Huj

Om

Min profilbild

Elin Johanna Hörnkvist

Jag är en 21-årig mamma från vännäs. Bor med min sambo Niklas och son Neo (F; april 2012). Vill du veta något mer om mig så fråga :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela