Elin Hörnkvist

- Lagom är bäst

Svar på tal

Publicerad 2011-11-30 22:14:34 i Allmänt,

Svar till min syster;

Julmusik, allmän julstämning, kanske nån skumtomte med mintsmak (bara för att jag inte har smakat dom än), tomteluva på huvudet, eeeh, hmm...

Återkommer om jag kommer på nått mer =)

gaah

Publicerad 2011-11-30 20:51:26 i Allmänt,

Som ni fattar så fick jag aldrig in bilderna som skulle va till förra inlägget =P eller fick å fick, ides inte.

Håller just nu på att bråka med min Iphone som inte riktigt vill funka som den ska, AAAARGH!
Den startar om sig heeela tiden, typ 2 ggr i minuten =( Blir så ledsen! Vill ju använda min beebis..
Har just nu en satio som jag inte ens kan smsa med för touchen är så stöörd, tar typ 2 min att skriva "hej, vad gör du?" till nån.. Vill inte använda min rosa med knappar, det känns så konstigt UTAN appar.. baaajs

Mitt liv är botten just nu, inge kul aalls buhu :(

Ska iaf till syster Emma imorn och göra pepparkakshus! Hoppas hon bjuder på julmys då, annars blir jag ännu mer ledsen!

Aja, ska väl slå sönder min fuckphone och ta fram min rosa pärla.. hane hujj




Saknar håret liite

we all gonna end up like bananas

Publicerad 2011-11-28 16:48:53 i Allmänt,


Skulle skriva ett linlägg, men bilderna gick inte att få in på daton.. Utan bilder så skulle inte inlägger göra nån nytta.. Kanske återkommer senare när jag fått det att funka (hittat en kabel)..

caio

Elin avslöjar

Publicerad 2011-11-25 22:20:58 i Allmänt,


Lite störd fakta om mig =P

1. Kommer alltid ur duschen röd som en räka, hatar att duscha kallt och snabbt.

2. Kan gärna sitta och prata med saker som jag pillar med, tex så satt jag och prata med mina tomtar idag när jag julpynta. Jävlas datorn med mig så svär jag åt den och ber sen om ursäkt (oftast).

3. Jag HATAR elektronik, inte att äga det, men bara allmänt hur det funkar. Man fattar ingenting av de, det lever ett eget liv. Man kan tex inte limma ihop internet när det slutar funka.

4. Jag gillar inte att ringa till folk, thank you Lord for sms! Familjen och Niklas går bra, men ingen annan. Visst gör jag det när jag måste, men jag gillar det absolut inte!

5. Jag himlar ofta med ögonen utan att jag vet om det. Så om jag himlar med ögonen när du berättar nått för mig, ta inte åt dig!


Vecka 20+0

Publicerad 2011-11-24 22:16:46 i Allmänt,

Fick veta att jag legat 1 vecka efter =O hur kunde det ske?! Men blev iaf glatt överraskad när jag fick reda på det =D

Fick en begäran av min syster att lägga ut nya magbilder, så varsågoda =)


Syns inge mycket från sidan, lr jo, men ser bara ut som att jag ätit för mkt götta..



Hade nyätit när bilden togs, så min "Hörnqvistmage" syns väldigt tydligt också ;)

Nu är vi mitt i mitten av graviditeten, säger man =) För det är ju inte så säkert att lillkillen pluppar ut precis om 20 veckor =P

ett MÅSTE tror jag

Publicerad 2011-11-24 20:41:12 i Allmänt,


Det här är min dröm att få äga just nu! Tänk den här pyjamasen (dock bara byxorna) och sockarna (självklart en tröja också) åsså myser man ner sig med julmust framför en mysig julfilm hemma hos mamma och pappa i deras julpyntade hus.. Ryser bara jag tänker på det.. Måste fixa nästa månad! Hittade byxor på h&m idag på rea för 99 kr, men då fanns det inga med rött i :/ Det är ju ett MÅSTE!


Vill dock ha mera grått i mina byxor



Snart juuul

Publicerad 2011-11-24 20:17:02 i Allmänt,

Drog en sväng till stan idag, egentligen utan pengar men äsch..
Självklart dom gånger man inte har pengar så finns det ju sååå mkt man vill köpa och verkligen hittar massa, som tur va så hade jag ju pengar på kontot (som INTE skulle va till kläder, utan till ett köksbord). Men vi kan nog äta på mina kläder också i värsta fall ;) Min underbara sötnos lät mig köpa 3 st nya tröjor, ääälskar carlings rea =D Det var 50% på ALLA damöverdelar! Hittade mig 2 st t-shirts och en luvtröja för 300 kr :) Börjar ju som behöva lite större tröjor nu :P Niklas fick sig iaf sockar och kallingar för ungerfär samma summa så vad säger man, uuunderbart att va tjej och få kläder BILLIGT =D ;)

For sedan en sväng på bla rusta, insåg då hur mycket jag behövde bomull till mitt tomteland som jag ska göra nästa månad då jag har råd att köpa ett pepparkakshus och pynta =) jul jul strååålande juuuul!

Har även 3 av 5 julklappar fixade, känns skööönt =) Eller snart 3, än så länge bara 1, men vet vad jag ska köpa och vart det finns.

Insåg precis nu att inlägget blev lite flum, men orkar inte fixa det.. Ska vila bort min magknip så jag kan dammsuga innan klockan nio, för då ska jag kolla på tv :)

Hane, poossn

fegis

Publicerad 2011-11-22 14:07:27 i Allmänt,

Jag är sugen på nått, men kan inte sätta fingret på vad.. Så då är jag sugen på grillad kyckling!
Min kloka syster sa såhär till mig en gång för lääängesen "om man är sugen på nått, men inte vet vad, så är man alltid sugen på grillad kyckling" och det sjuka är att 9/10 gånger så stämmer det faktiskt., skumt tycker jag

Så jag skulle väldigt gärna vilja ha en grillad kyckling just nu!

Nu har jag äääntligen fixat min iphone, så nu är den hel och fin igen! =D I have missed you so much! Eller egentligen inte, det blev när Niklas fick tillbaka sin Iphone från lagningen som jag började sakna min, innan det va jag bara spyless på den, haha :P

Nu har även jag tjuvstartat lite med julpyntningen här hemma, ställde upp en ljusstake i tv-rummet och lite annat smått =) myyys! Håller på att se på "santa claus 2" också.. Mamma och pappa kan ju glömma att dom får va ensamma över jul iaf, jag kommer ju bo hos dom för att få känna julmys hehe! Men tror inte pappa har nått emot det, då har han nån att bråka med så inte mamma blir så less på han, han är som ett litet barn :P

Ska vila mitt huvud lite nu och se klart filmen, hane!


Stört söt katt!

Publicerad 2011-11-17 15:53:03 i Allmänt,


Haha vill bara visa hur störd katt vi har, hon är så jäkla söt så det finns inte! haha


Här klättrade hon upp på andra sidan men vågade inte ta sig ner, så hon la sig och sov ist =P


Här hade hon plurrat i toan och tänkte hoppa upp i sängen men då kom
jag in i rummet, så då kuta hon under ist.



Bara helt stört söt!




Hon älskar att klättra på saker, så nu mera ser vår rislampa ut såhär :/


Måste skaffa ett katträd, men dom är ju så äckligt dyra! Om någon vänlig själ har ett att sälja billigt/skänka bort så får ni gärna höra av er =)

Jag blir tokig!!

Publicerad 2011-11-16 18:02:52 i Allmänt,


Varför är det bara jag som ska anstränga mig för?
Varför kan inte du också göra det, det är väl inte bara mitt fel att det är såhär?! Eller du kanske tycker det, du kanske egentligen bara vill skita i allt..? Du kanske inte ens ville från början.!

Jag tycker iaf att du kan skärpa dig och börja anstränga dig du med, tänka ett steg längre än vad du gör just nu.


Blää för dig just nu!

Gaalet! :O

Publicerad 2011-11-14 19:02:13 i Allmänt,

Har än inte kunnat smälta hur coolt det var på ultraljudet imorse.. :O Så himla fränt att få se att det verkligen är nångonting levade inne i min mage, det kändes både bra och lite konstigt. har än inte riktigt kunna fatta det.. Skulle mer än gärna fara dit imorn igen! ojojoj säger jag då bara.. Men självklart så var det helt underbart =D

Imorse va jag skit orolig för att vi inte skulle hitta till rätt ställe, för jag minns hur jag skulle hitta till ett helt nytt ställe helt själv inne på NUS en gång.. Och det var det svåraste jag varit med om :O Men när vi kom till förlossningen och gick in i det nybyggda så var det hur lätt som helst, jag gick som om jag hade varit där varje dag i 1 år, då släppte min klump i magen :p haha, det var de jag va nervös för!

Allt såg bara bra ut och fick ett nytt datum för förlossning, 11 april, tidigare var det 14 april. Så inte så stor skillnad dvs =)

Och ja, vi tog reda på kön och vi kommer inte hålla det hemligt. Vi känner att det inte spelar någon roll för oss om alla får veta vad det är för kön =) Så därför berättar jag nu att det ligger en liten grabb där inne och bakas :) Men däremot så sparar jag en liten stund till på namnet just här på bloggen, ett tag till iaf haha ;P Får se hur länge jag kan hålla mig..




Blev en helkass bild, men orkar inte ta någon bättre just nu.

im a cat, im a kittycat and i dancedancedance

Publicerad 2011-11-08 23:11:53 i Allmänt,


Måste köpa ny kattsand till kisse, eurpshopper funkar inge vidare! Då måste man byta var 5 dag om man inte vill ha en katt pissandes i duschen :P Eller så äre så att vårat avlopp i duschen stinker, för när jag va där inne så ser jag hur hon luktar och börjar krafsa vid avloppet i duschen, sen sätter hon sig och pissar. Hon har inte pissat nån annan stans i lägenheten och hon skiter fortfarande i kattlådan. Skumt det här! Men tror ändå det blir att köpa annan kattsand.

Vecka 16+1

Publicerad 2011-11-07 13:04:11 i Allmänt,

Enligt barnmorskan så är vi i vecka 16+1 idag och nästa måndag är det ultraljud :D åååh vad jag längtar!!




Puss på dig!

slappardag! ohyes

Publicerad 2011-11-05 22:13:58 i Allmänt,


Gårkvällen blev väl lite som den vart.. Ids inte skriva så mycket mer än att det var höga berg men dock väääldigt djupa dalar tyvärr :/ Kom i säng kvart över sex och alarmet ringde kvart över åtta, göötta! Sen när jag kom hem vid elva igen så slängde jag mig på sängen och sov till halv tre-tre nån gång. Så det blev frukost vid halv fyra, så här hemma har vi nyss plockat bort middagen haha :P Vi lyxa till det med potatisbollar och gókyckling framför tvn! =)

Men har faktiskt hunnit dammsuga och skura hela lägenheten, så lite effektiv har vi varit ändå ;)




Fick besök av maskeradare sen, men dom fastna inte på bild.

Jag älskar dig!


En fisk?!

Publicerad 2011-11-02 13:11:08 i Allmänt,

Det fick bli Doris :) Niklas satt på en barstol och busa med kisse åsså helt plötsligt så bara utbrister han DORIS, hon ska heta Doris! Och så fick det bli, för hon ser jätte mycket ut som en Doris!
Jag tänker direkt på fisken i Hitta Nemo, menmen haha :P

Hon är såå söt, hon ska alltid krypa in under allting, eller emellan saker och speciellt gå på min dator när man sitter vid den :P Snékatt!

Ska glo vidare på mysteriet på greveholm nu, tjiiing!






Kisseeeee

Publicerad 2011-11-01 16:28:26 i Allmänt,


Nu ÄNTLIGEN har jag min söta katt! =D
Dock så tog det en kräkbilresa hem, sår på händerna och lite nerkräkad katt innan vi blev vänner. Men nu är det lugnt :) Hon tillät mig torka bort kräket sen ville hon leka.

Men nu är det så att jag hade ju tänkt döpa min katt till dumper, men jag tycker inte riktigt det passar på en tjej.. Så nu är den stora frågan, VAD TUSAN SKA JAG DÖPA HON TILL??



Om

Min profilbild

Elin Johanna Hörnkvist

Jag är en 21-årig mamma från vännäs. Bor med min sambo Niklas och son Neo (F; april 2012). Vill du veta något mer om mig så fråga :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela