Elin Hörnkvist

- Lagom är bäst

bugg.se

Publicerad 2012-11-30 05:24:23 i Allmänt,

Bloggappen bugga ju sönder, stod att jag inte kunde publicera inlägget. Därför som det är typ miljoner lika bilder och så. Men fixar det när jag kliver upp och sätter mig vid en dator.

så många frågor, men inga svar

Publicerad 2012-11-30 05:17:00 i

Måste skriva av mig lite.

Just nu har jag så himla många funderingar, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Stanna eller gå?

Den senaste tiden har jag börjat drömma så himla skumma drömmar. Dom är så himla verkliga också, ingenting "konstigt" händer, typ som att hundar kör bil, det konstigaste är väl att att jag kan bo lite överallt och att inget ser ut som i verkligheten. Och jag drömmer liknande drömmar varje natt och det är samma personer det handlar om också, rå skumt. Dom beskriver ett helt vanligt liv, men inte det jag lever idag. Sen när jag vaknar kan jag vara skit sur pga av drömmen. jaja

Nicklas jobbar natt varje gång han jobbar nu, visst att det blir mer klirr i kassan men jag håller på att bryta ihop! När han jobbar 4 nätter i rad och sen sover hela dagar så blir det lite jobbigt, speciellt när man är van att ha sovmorgon varannan dag och fria nätter då man kliver upp med Neo. Sen när han bara sover 30-50 minuter i stöten så blir det i princip omöjligt att hinna varva ner och vila,. Men det funkar ändå :)

Nånting som är riktigt gött är att det drar som attan i vårat sovrum. När man ligger i sängen och inte har armen under täcket så känner man hur det blåser så fort det blåser ute. Samma sak när man står på golvet. Inte så konstigt att Neo varit snorig hela hösten.
Vill flytta nuuuuu!!! Är så less på att bo här..

Ska väl fortsätta sova nu när Neo äntligen somnat om, sov gott!

 

Om

Min profilbild

Elin Johanna Hörnkvist

Jag är en 21-årig mamma från vännäs. Bor med min sambo Niklas och son Neo (F; april 2012). Vill du veta något mer om mig så fråga :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela