Elin Hörnkvist

- Lagom är bäst

Jag kunde dö för dig

Publicerad 2012-02-09 18:52:34 i Allmänt,

Måste få säga TACK till min kloka kusin som säger så smarta saker! Du har verkligen fått mig att fundera till en extra gång och bita ihop i vissa situationer dom här 2 senaste dagarna.

Sen vill jag också säga att jag fick veta världens nyhet idag =D =D happyface på den!!
Spännande värre..

Och nu till det sista; Min blogg ligger lite på sniskan tills vidare, känner inte att jag har så mycket att skriva om just nu. Livet rullar på i sin vanliga ordning. Går bara hemma och väntar på att "THE DAY" ska komma =) Har inga större bekymmer alls med mitt mående mer än att vissa dagar känns det som att alla revbenen än brytna. Så inte ska jag klaga inte, inga foglossningar här. Så förutom en stor och osmidig mage så känner jag mig inte speciellt gravid =P

Juuste, fick hem barnvagnen från snälla syster Therésze idag som vi ska få låna =) Har alltid älskat den vagnen. Minns när Rasmus hade den vagnen, då ville jag styra heela tiden för det är så himla skönt att gå och styra på en vagn på nått vis och framför allt Den vagnen =)

Nu ska jag gå och byta dator till min där jag har alla bloggar jag brukar läsa (som jag inte följer på bloglovin) =)
Puss på er så länge,.





P.S. Om det är nått du undrar så kan du ju alltid fråga. D.S.

Forever alone!

Publicerad 2012-02-01 23:08:10 i Allmänt,

Om någon vet av en lägenhet i vännäs, helst en tvåa, så tell me :) Tror att jag skulle må bäst om vi va särbos! Klarar inte av det här längre, vet inte om det är mina gravidnerver eller allmänt mitt riktiga jag som tycker så men så är det iaf! Dock kände jag exakt såhär innan vi flytta och innan jag ens blev gravid, så det som jag känner nu är nog ändå inte så långt ifrån mitt sanna jag. Vill bo i mitt eget, vill kunna plocka bort efter bara mig och då ha en ren lägenhet och inte nån annans skit som jag också måste plocka bort. Bläää för att bli vuxen alltså, lr iaf för att flytta ihop med nån! Vill bo sjääääälv, där JAG får bestämma hur JAG ska ha det. Bara behöva komma överens med mig själv när jag vill nått/inte vill nått. Sen att om jag flyttar så kommer Niklas bo hos mig 99% av tiden, men då är han i MIN lägenhet där BARA JAG bestämmer och duger inte de så kan han ju fara hem till sitt! :)
Och med det här säger jag god natt och puss i ljumsken, huuj!

Om

Min profilbild

Elin Johanna Hörnkvist

Jag är en 21-årig mamma från vännäs. Bor med min sambo Niklas och son Neo (F; april 2012). Vill du veta något mer om mig så fråga :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela