Elin Hörnkvist

- Lagom är bäst

bildbooomb från julen

Publicerad 2011-12-28 00:45:52 i Allmänt,

Uppesittarkvällen;




Julafton;
Vi mös på alla vuxna(-Zandra och Daniel) hemma och äldsta syster Therésze och Henrik,
för alla barnen hade rymt (inte alls, dom va hos sin andra förälder) och Z+D+L var med D:s syskon.
Så hela våran familj+resp. firade på juldagen. Det fungerade det med, dock så blev jag och syster Emma rastlös.
Därav bilderna nedan.


Ingen gran här inte, här kör vi på tall =P






Juldagen;








meeeeen...




nu är glada julen slut slut slut, julesakerna(jag hade ingen gran) plockas bort bort bort.. osv

Nu blev det sjuhelsikes mycket bilder, men skit samma =P Nu blire säääängen för min del, det ska städas och tvättas för fullt imorn blää =/

24?+5

Publicerad 2011-12-28 00:07:18 i Allmänt,

Nu fattar jag NADA och INGENTING! Idag när vi va hos BM så sa hon att vi va i vecka 24+5, men jag får det bara till 23+5?! Men jag tror ju inte direkt att programmet i datorn där har fel.. Men förut när jag var kring vecka 18 så hade jag ju missat 1 vecka och sen dess har jag lagt in magbilder på datorn som jag döpt till vilken vecka+dag jag är i. Den 12 december var jag i vecka 21+4 och det är ju bara 2 veckor sen, så hur kan jag då idag vara i vecka 24+5?! =O Och jag har inte skrivit fel på just dom bilderna för det datumet plus vecka+dag stämmer överens med alla andra magbilders datum och vecka+dag.. GAAAH! blir ju tokig..







Lägg märke till allt tjockt i bakrunden hehe, kanske bara är julgodis trots allt ;)

Lite att göra jaoo

Publicerad 2011-12-19 19:52:54 i Allmänt,






Svart katt men yyga syns då iaf!

Inväntar byggfällan så man kan ta sig en lussebulla lr två och mysa ner sig under filten =) pööösN!

hjääälp!

Publicerad 2011-12-15 22:23:23 i Allmänt,


Om man har ett clip on set 110 g och vill göra om det till keratinslingor.. Kan man göra det och isf hur gör man? Räcker det till en helförlängning eller behöver jag mer hår? Och vad kan det kosta att sätta i det, finns det nån som gör det? Snälla hjälp mig nån.. Känner inte att jag vill slösa massa pengar på nytt hår när jag redan har äkta remi hår helt oanvänt liggandes hemma..

åå, beslutsångest...

Publicerad 2011-12-15 18:48:22 i Allmänt,


Jag HATAR mitt hår, jag hatar alltid mitt hår! Jag hatar längden, färgen är tråkig, frisyren är ingen riktig frisyr osv.
Vill ha lååångt hår, hade jag haft pengar skulle jag gjort hårförlängning, men det har jag inte råd med. Så jag funderar på att klippa kort och färga det ljust igen, så som jag hade förut.. Men då kommer mitt hår falla av för det är så nött. Men ska testa ricinolja och se om det blir nå bättre med det, annars klipps det av, tror jag.. ååh, hatar det här.. Om jag klipper mig så kommer jag ångra mig och gnälla att jag vill ha tillbaka mitt långa hår, men nu när jag kollar på bilder sen jag hade den frisyren så vill jag JÄTTE GÄRNA fixa det så... ååh

Lite får man klaga/gnälla!

Såhär vill jag göra:



Då är det bara de att, om jag inte fixar håret (hårtork, saltspray och plattång) efter jag duschat så ser
det ur såhär.. Inte allt för fagert, men håret blir ju så himla risigt om man ska fixa det med hårtork och framförallt plattång varje gång.. SUCK!!!!

precis

Publicerad 2011-12-14 17:13:46 i Allmänt,


Som sagt i tidigare inlägg (gjort av Niklas, skit fint) så finns jag nu på bloglovin igen, får se hur länge jag orkar med det den här gången =P

Vad tänker dom med?!

Publicerad 2011-12-13 15:17:05 i Allmänt,

Måste ba få tänka lite högt och klaga lite..

Idag när jag och Niklas va på ICA och handla så skulle jag köpa fil och eftersom jag äter laktosfritt så är det inte lika många som handlar sånt, så då tar dom inte hem sakerna lika ofta som tex vanlig fil. Så jag kollade på datumet och då gick de ut 15/12, och det fanns typ 10 st kvar och INGA andra.. Sen så äre det extra pris på dom, 2 för 36 kr (ord.19.90). Tror dom seriöst att man helt plötsligt vill ha 2 st då?! Visst, jätte bra om man ska baka lr nått, men jag ville ju bara ha 1 att kunna ha i kylen hemma som frukost. Då kan dom väl ha extra pris på bara 1 förp.! wellwell, köpte vaniljyoghurt ist. Men lite ställd blev man ju.

Förövrigt så är det Lucia idag, så jag fick (köpte) äntligen min lussebulle och julmust =D Dock smaka lussebullen inte lika bra som hemmagjord, men det dög =)



Fick en den här av Niklas i tidig julklapp för nån dag sen =)

Vecka 21+4

Publicerad 2011-12-12 18:55:31 i Allmänt,






Det känns fortfarande lika "konstigt" att jag sitter och laddar upp gravidmagebilder på mig själv =P
Kommer nog aldrig riktigt fatta att JAG ska ha barn, jag är ju bara 17 år :S

yepp, thats right

Publicerad 2011-12-12 16:26:47 i Allmänt,

Jag hade en gång en vän, en vän som va lika galen och tokig som jag (fast nä, hon va nog värre =P) och just nu så saknar jag hon och hennes tokerier! Tycker att vi får ta och ses nån dag Evis!


x-mas coming soon?

Publicerad 2011-12-10 18:39:28 i Allmänt,

Igår kände jag mig som barn på nytt, nästan! Var först och hälsade på syster och hennes lilla hund. Sen när vi kom hem så va Niklas lillasyster ute i snön och hon fråga om jag ville va ute med henne, så jag sprang upp och klädde på mig sen gjorde vi en snögris haha :P Kom in vid halv elva och såg resultatet av idol, sen vart det bums i säng. En lagomt mysig fredagskväll enligt mig =)

Har ju glömt meddela att vi har skaffat oss en kissekompis till Doris, en liten svart långhårig kille med MEGA svans =) Men han är så himla rädd så det finns inte, han måste ha haft det jobbigt i sitt förra hem. Doris va som en mega Diva i torsdags och igår, fräste å morrade så fort hon såg han, haha :P Han har mest legat under soffan, bakom gardinen eller i trappen, men inatt så har Doris blivit lite gladare mot han så idag har han gått runt i lägenheten och nosat haha och söta Doris svansar efter. Tror hon börjar bli lite bussugen!




Rasmus; Den är gul, JÄTTE gul!
Niklas; Nej, den är röd.
R; Jaha.. Den är RÖD!

Söt kille!

sööt pojkvän =P

Publicerad 2011-12-06 23:24:28 i Allmänt,


Min pojkvän got the skillz ;) Han lyckades spilla ut ett och samma vattenglas 3 ggr, haha :P Och tydligen så fanns det vatten kvar i glaset även sista gången han tippa det,! Den som inte har jobb skaffar sig ;)




Har inga bilder alls på den här datorn,
så jag bjuder på en suuuper smexig bild på moi ;)

Andra advent :)

Publicerad 2011-12-04 20:21:03 i Allmänt,

Jag vill ha snöööö, det här är inge kul längre :/
I övrigt så är det en ganska julig andra advent, först så bakade jag och Madelene pepparkakor sen när jag sett färdigt på copycat singers så ska jag baka julgodis =)

Vaknade även upp imorse och kände lukt och smak för första gången sen i onsdags (lr, kände smak i typ 15 min i torsdags), så jag va bara nöjd som kände jullukten när vi baka :D

har du tänkt på din egna begravning?

Publicerad 2011-12-03 11:21:19 i Allmänt,


Idag ska jag skita i allt, precis så som du skiter i allt!
Jag ska skita i vad du tycker, precis så som du skiter i vad jag tycker!
Jag ska sluta bry mig hur du känner, precis så som du skiter i hur jag känner!
Jag ska skita i dina åsikter, precis så som du skiter i mina!
Och slutligen så ska jag skita i dig, precis så som du skiter i mig!

THATS IT

Om

Min profilbild

Elin Johanna Hörnkvist

Jag är en 21-årig mamma från vännäs. Bor med min sambo Niklas och son Neo (F; april 2012). Vill du veta något mer om mig så fråga :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela