Elin Hörnkvist

- Lagom är bäst

3 veckor kvaaar

Publicerad 2012-03-20 15:42:16 i Allmänt,

Då har man börjat tvätta upp alla bebiskläder och fyfaan säger jag då bara.. Dom är ju så små och plottriga att hänga så det finns inte!! =O nästan så dom faller ner från strecket.. Har tvättat en 8 kg maskin och har en kvar, sen är alla 50/56 tvättade.. Sen får man väl hoppas på att man aldrig mer behöver köra en full maskin med BARA bebiskläder igen =P Stod nere i tvättstugan minst 30 min och hängde, pjuuuh..

Nu måste vi bara fara till GittGittan och hämta hem vaggan, köpa en skötbädd och sen börja ställa iordning allt så vi får det så bra som möjligt =) Tur vi har stort tv-rum säger jag då bara! Någon som har nått förslag på vad jag behöver men som jag inte har hemma? Typ småsaker, vet att jag måste köpa tvättservetter och salva till lillrompen.

Jag håller alla tummar jag har att jag inte behöver gå över nånting, isf max 1 vecka! För annars kommer det bli mitt i smeten när Therésze, Rasmus, Madelene och Emma fyller år. Men eftersom Linnéa kom på min födelsedag så skulle det inte förvåna mig att jag får på någons födelsedag också =P

Ska sluta surra nu, den som orkade läsa hela inlägget kan ju lämna en kommentar ;) haha



När vi var och hälsade på lillRasmus för första gången

welll well

Publicerad 2012-03-12 09:32:49 i Allmänt,

Deppen som uppstår när man ska rosta mackor och inser att dom är mögliga =/
Inge fil/yoghurt har man heller.. Suck

Men te och hårdmackor går ju också bra att äta, känns dock inte som nån stabil frukost när man är ashungrig..

Nuuuuuudlar ftw om nån timme lr två ;) hehe


bjuder på en bild när Dorran inte va så jätte kär i Fokus ;)

Tråkig blogg.com

Publicerad 2012-03-05 16:42:12 i Allmänt,

Vet att min blogg är den sämsta just nu, men jag har inget kul att dela med mig av.. tyvärr!

Går bara hemma på dagarna och gör absolut ingenting, går verkligen i väntans tider kan man säga!
Ska bli så skönt sen när lilleman kommer, då finns det alltid nått att göra.. Eller asså förmodligen inte, men har man inget att göra kan man ju alltid ligga och kolla på han när han sover (om jag själv inte också sover då) =)

Har insett (eller egentligen inte) att det är 5 veckor kvar bara nu :O det känns helt sjukt! JAG ska ha barn om 5 veckor :O Jag är ju för fasiken inte ens gravid känns det som, förutom att jag har en feet mage som är helt ivägen och gör så man blir skit osmidig..

Jag längtar så himla mycket till jag får "tillbaka" min riktiga kropp! (Förmodligen inte den jag hade innan, men den är min iaf) Att få ligga på mage och sova, sååå underbart! att kunna använda vanliga kläder och inte bara leggings och stora tröjor.. Klart jag kan använda jeans nu, men har inte orkat lägga pengar på några gravidjeans när jag inte är rik. Att få göra det man känner för utan att något stoppar en, tex träna när man får överskottsenergi, lägga sig på mage med huvudet på Niklas bröstkorg, inte vakna på nätterna med kisskramp när det kommer en sammandragning, springa runt med alla syskonbarn på Leos utan att vara osmidig som ett kylskåp osvosvosv.

Ska sluta babbla om sånt där nu =P

Satt och kolla på blocket idag och hittade huuur mycket som helst som jag vill haaaa, tänk om man va rik (men då hade jag nog inte shoppat på blocket). Hittade köksbordet jag vill ha, 2 soffor, soffbord mm. haha


Om

Min profilbild

Elin Johanna Hörnkvist

Jag är en 21-årig mamma från vännäs. Bor med min sambo Niklas och son Neo (F; april 2012). Vill du veta något mer om mig så fråga :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela