Elin Hörnkvist

- Lagom är bäst

Gravidfunderingar

Publicerad 2012-01-09 18:55:40 i Allmänt,

Säger som jag sa innan jag blev gravid; Vad fan är en foglossning, hur känns det och vart får man sånt? Har aldrig haft nån sorts smärta än, förutom vid vänster revben i nån nerv som jag får om jag sitter för länge, eller när han sparkar på revbenen. Läste att kusin Eve har rejäla foglossningar och hon är i vecka 21+.. Blir ju typ avundsjuk, vill också känna sånt. Hoppas att allt jobbigt kommer snart som alla pratar om när dom pratar graviditet, annars känner jag mig ju snuvad på en riktig graviditet. Just nu så känns allt bara som vanligt förutom att jag är lite småtjock om magen, men det kan ju bara va för mkt sötsaker också :p jag är ju inte ens fet än,. När kommer allt? Det enda jag får är sammandragningar typ hela tiden, men då känns det bara som att man tränat magen 15 år så man ständigt har hård/spänd mage :p

Var bara lite funderingar som jag har på hjärnan :) ska mysa med nickepicke nu, haaane

UTMANING

Publicerad 2012-01-07 01:19:08 i Allmänt,

Jag fick en utmaning av Emma.

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Jag var 10 år och levde väl bara på som småbarn gör =) Men bodde väl mycket hos min äldsta syster i gräsmyr då jag älskade att vara där och se Grinchen + åka bil sent på kvällarna ;)

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Gruvade mig för att börja skolan igen efter jullovet..

3) FEM SNACKS DU GILLAR?
Allt sött typ, b&J glass, mariekex, cola och baconchips

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?
Egon - Björn Rosenström
S&M - Rihanna
Fergalicious - Fergie
Jenny from the block - Jennifer Lopez
+ alla andra låtar man lyssnar på dagligen


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR?

Köööpa massor av onödiga saker, ge bort till nära och kära, ge till behövande, spara, köpa nödvändiga saker såklart också.
6) FEM DÅLIGA VANOR?
Klaga på onödiga saker, att vilja ha allt på mitt sätt hemma, duscha föör varmt så jag bli yr,
småäta när jag har tråkigt, hitta på ursäkter för att inte göra jobbiga saker.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA?
Äta (a), slappa, umgås med Niklas, mysa med kissarna, umgås med familjen.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA?
Föööör stora/småa kläder, magtröjor, långklänningar, tantkläder, "rid"kläder.

9) FEM FAVORITLEKSAKER?
Datorn, tvn, telen, bilbanan och geten.,

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:
Alla som känner för att dom ids =)

B&J

Publicerad 2012-01-05 16:16:26 i Allmänt,

JAG VILL HA B&J GLASS NUUUUUUUUUUUUU! Men bajsNicke säger att vi inte har råd, vilken kille va..
Jag sa att jag är gravid och måste få det jag är sugen på, men då skratta han bara åt mig =( åååh

Har för övrigt bara slappat idag, har legat i soffan heela dagen. Faktiskt ganska skönt när man bestämmer sig för att ha en slappar dag, då får man inte så dåligt samvete =) Men fick liite dåligt samvete nyss lr inte dåligt samvete, men blev arg på mig själv för att jag har glömt bort att gå på bibblan hela veckan och imorn är det ju stängt :( suug!

Nu ska jag kliva upp och gå in i duschen för jag fryser, sen SKA jag på affären och köpa b&j glass, så äre bara!
Han gick med på det om han fick köpa ett ps3-spel för 50 kr, så jajaja.. Man måste väl va snäll med karlar som har en gravid tjej? lr hur det nu va..

slappt

Publicerad 2012-01-02 23:46:04 i Allmänt,

Har inte orkat blogga på ett tag, har inte haft så mycket att skriva om.

Men kan ju berätta lite om nyår iaf =) Både jag och Sofia tycker nyår är så överskattat, det slutar bara alltid med att allt spårar och alla bråkar. Så iår bestämde vi att vi (Jag, Sofia, Matte och Nicke) skulle ta det lugnt, bara sitta och chilldricka (cola för mig) och spela spel. Sagt och gjort, men till slut blev vi uttråkade och drog hit lite folk, vilket slutade med att vi fick skicka en kille med ambulans med ett jack i huvudet pga av för mkt alkohol.. Men fram tills dess så var det bara trevligt :)



Igår så blev det en riktigt slappar dag och jag var slöare än min pojkvän som drack på nyår =P Vaknade vid två, förflyttade oss till soffan och låg där fram till tolv då vi duscha och sen la oss och somna som två klubbade sälar. Riktigt slappt med andra ord! =P Och jag vet inte vad det blivit med mig, förut HATADE jag att duscha, de va verkligen as jobbigt att duscha, skit tråkigt också.. Men nu verkligen älskar jag det, så underbart! Ställde mig tex i duschen 05:30 på nyår efter att alla farit och innan jag skulle sova =O Och då va jag ändå skiiit trött.. haha

Aja, ska sluta babbla nu =P Ska nog dra med mig Honey till sängen och se nån film tror jag, faaast funderar på att ställa mig i duschen först haha =P skit samma, pussN

Om

Min profilbild

Elin Johanna Hörnkvist

Jag är en 21-årig mamma från vännäs. Bor med min sambo Niklas och son Neo (F; april 2012). Vill du veta något mer om mig så fråga :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela