Elin Hörnkvist

- Lagom är bäst

påskhelgen

Publicerad 2013-03-31 11:57:16 i

Gårdagen bjöd på riktigt påskväder! vi for till mamåpap och grillade lunch, sen blev det pulkaåkning ända tills man kunde vrida ur barnas kläder :)

Neo har gått och blivit sjuk, IGEN! Tror jag blir galen, tredje gången efter jul. Men nu har han bara en vanlig förkylning, men dock ingen matlust. Men förhoppnigsvis är han på bättringsvägen snart :) Men nått possitivt med den här sjukan är att han har slutat vakna vissa nätter för välling, men som mamma vaknar man ändå och undrar om allt är som det ska, haha.

Idag blir det bara att vila lite så Neo blir frisk nån gång, tur disney channel visar massa disneyklassiker hela påsken :) sen kanske vi går en sväng till syster och sitter ute i solen.



Nån?

Publicerad 2013-03-28 21:08:59 i Allmänt,

Nu när jag bestämt mig för att börja blogga igen, så måste jag fixa design och grejer. Någon som känner sig sugen på att hjälpa mig med det? För sånt kan jag verkligen ingenting om! Eller man kanske ska byta och börja blogga på "vi med barn" eller vad det heter. Får fundera på det, bloggar här så länge.
 
Har varit mycket fikande idag och det kommer fortsätta så imorn också, så i helgen blire att träna bort ALLT!
Får hoppas på att man hinner med en prommis imorn innan alla kommer, MÅSTE hinna!
 
Sitter vid Nicklas dator just nu och jag tror jag får spunk! Han har ju skaffa nått vursting tangentbord som klickar hur högt som helst, blir tokig! plus att tangenterna sticker upp 1 mil så fingrarna lixom snubblar fram, helt omöjligt att skriva då man är van vid bärbar dator. Så måste sluta skriva nu innan jag flippar ur.
 
 
 
 

ber om ursäkt

Publicerad 2013-03-28 08:02:32 i

Blev kanske ett lite hårt inlägg igår, men ungefär precis så kände jag just då.
Men idag är det nya tag, för här ska bakas! Nicklas fyller år imorn, så det blir gäster ikväll och imorn :) Sen har Neo kalas om 2 veckor och födelsedag den 18, så nu är han ingen bebis längre. Tiden bara rinner iväg! :)

Har funderat på att ta upp bloggningen igen också, bara för att jag behöver skriva av mig nånstans. Kanske blir det lösenord, kanske inte. Det ser vi med tiden :)

Man ska väl försöka kliva upp och börja med bakningen, så man hinner med en promenad också.

blir tokig!

Publicerad 2013-03-27 18:38:27 i

Vad är det som är så jävla svårt med att säga vad man vill som kille?! Tror dom att man ska fatta vad dom tänker? Jag håller seriöst på att gå under.. När ska detta trassel ta slut?

Varför har jag så jäkla svårt att bara skita i dig och ignorera tillbaka?! Jag vet vad du ville, men så blev det inte. Är det därför du är "done" med mig nu? Fuckfuckfuck!!

Om

Min profilbild

Elin Johanna Hörnkvist

Jag är en 21-årig mamma från vännäs. Bor med min sambo Niklas och son Neo (F; april 2012). Vill du veta något mer om mig så fråga :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela